Çukurova Ahşap İşleme Makineleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi ve Çukurova Metal İşleme Teknolojileri Fuarları TÜYAP Adana’da İlk kez düzenleniyor.

Sektörde önemli bir pazar haline gelen Adana ve bölgesinde mobilya ve yan sanayisi konusunda ciddi yatırımlar başlamış, özellikle son yıllarda inşaat sektöründe görülen hareketlilik bölgenin cazibe merkezi haline gelmesine neden olmuştur. Mobilya endüstrisinin en önemli oyuncuları imalat sanayinde kullanılan teknolojilerini ahşap ve mobilya yan sanayi sektörlerinin Anadolu'daki tek buluşması olan bu fuarlar ile sunma fırsatı bulacaklardır.

Ev, ofis, mutfak mobilyaları ile kapı-pencere sistemleri imalatında kullanılan her türlü makine, malzeme ve donanımların yanında üretim teknolojilerinin de sergileneceği fuarlarda sektörün en önemli üretici ve ithalatçı firmaları bölge pazarı için Adana’da buluşarak sektörün bu bölgedeki yeni Pazar arayışlarına yön vermesi amaçlanmaktadır. Ahşap İşleme Makineleri, Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarlarında her geçen gün ortaya çıkan yeni teknoloji, makine ve malzemelerin kullanıcılar ile buluşması sağlanacak, yerli ürünlerle ithal ürünleri bir arada görmek ve değerlendirmek mümkün olacaktır.

Gelişen ve değişen tüketici tercihleriyle her gün büyüyen ahşap ve mobilya yan sanayi sektörlerine hareket kazandıran Fuarlar Çukurova Bölgesi pazarında önemli etkiler yaratacaktır. Çukurova Bölgesi pazarında ahşap işleme makineleri, mobilya yan sanayi ve aksesuarları ile imalat makineleri,  malzemeleri ve donanımları satmak isteyen, ülkemizin ve dünyanın en önemli markaları ile sektör profesyonellerinin bir araya geldiği önemli bir platform olacaktır.

Fuarımızın ilgili sektöre ilgili yapılan tanıtım ve pazarlama faaliyetleri çerçevesinde yurt dışında Tüyap 'ın Mısır, Rusya, Bulgaristan, Gürcistan, İran, Makedonya ofisleri aracılığı ile bölgelerden konu ile ilgili işadamları fuara davet edilmiştir. Ayrıca yurt içinden Adana, Ankara, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Nevşehir, Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay başta olmak üzere 40’a yakın ilden gelecek ilgili İş Adamları katılımcı firmalarımızla iş bağlantıları kuracaktır.

Fuarlarımız kapsamında, Çukurova Kalkınma Ajansı ‘‘Mikro İşletmelerde Kurumsallaşma,  Rekabetçiliğin Geliştirilmesi ve Mali Destek Programı’’ konulu toplantılarını 10 Mart 2016 Perşembe günü saat 15:00 ve 12 Mart 2016 Cumartesi günü saat 15:00’da Fuar Merkezimizde gerçekleştireceklerdir.

Fuarlarımız, 10 Mart 2016 tarihinde ziyarete açılacak olup, 10 - 11 - 12 Mart tarihlerinde 10:00 – 19.00 ; 13 Mart tarihinde ise 10:00 - 18:30 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

Detaylı Bilgi İçin;

Çukurova Ahşap İşleme Makineleri, Mobilya Yan Sanayi ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarları hakkında daha detaylı bilgi almak için www.tuyap.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN